Uw heeft javascript uitstaan, zet javascript aan om volledig gebruikt te maken van deze website

Stel jouw eigen pakket samen

Autorijschool Lesbijmij.nl biedt als een van de weinigen rijscholen in de regio de mogelijkheid om zelf een lespakket samen te stellen. Alle combinaties zijn mogelijk. Natuurlijk geven wij je (als je dit op prijs stelt) een advies op basis van onze ervaring en expertise. door. Voor alle duidelijkheid: het praktijkexamen wordt pas aangevraagd in samenspraak met jou en als jouw instructeur een positief advies heeft gegeven. Wil je liever een voorsamengesteld pakket? Klik dan hier voor meer informatie.

De door jou verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag en het geven van een reactie. Zodra je op verzenden klikt wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

kies een rijbewijs type

B rijbewijs

Rijbewijs B

1x een auto rijles, lacus eu viverra laoreet, lacus elit dictum arcu, nec semper lorem ipsum ac turpis. Vivamus vitae orci. Praesent ac velit ut massa lacus eu viverra laoreet.
€ 42,00 per les
A rijbewijs

Rijbewijs A

1x een motor rijles, lacus eu viverra laoreet, lacus elit dictum arcu, nec semper lorem ipsum ac turpis. Vivamus vitae orci. Praesent ac velit ut massa lacus eu viverra laoreet dictum arcu.
€ 39,00 per les
BE rijbewijs

Rijbewijs BE

1x een les, om te leren rijden met een aanhang wagen een les duurt 2 uur. Vivamus vitae orci. Praesent ac velit ut massa. lacus eu viverra laoreet, lacus elit.
€ 45,00 per les

STEL JOUW PAKKET SAMEN

Hoeveel lessen wilt u?

Aanbevolen

Theorieweekend B

Theorieweekend B add Theorieweekend B more info Theorieweekend B
Het theorie-weekend vind regelmatig plaats op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Je kunt oefenen met echte proefexamens en krijgt daarnaast nog deskundige uitleg en toelichting bij de vragen.
€ 90,00

Theorieweekend BE

Theorieweekend BE add Theorieweekend BE more info Theorieweekend BE
Het theorie-weekend vind regelmatig plaats op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Je kunt oefenen met echte proefexamens en krijgt daarnaast nog deskundige uitleg en toelichting bij de vragen.
€ 90,00

Theorie examen B

Theorie examen B add Theorie examen B more info Theorie examen B
Tijdens het theorie-examen worden drie onderdelen getoetst: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. De uitslag van jouw theorie-examen is 18 maanden geldig.
€ 37,50

Theorie examen BE

Theorie examen BE add Theorie examen BE more info Theorie examen BE
Tijdens het theorie-examen worden drie onderdelen getoetst: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. De uitslag van jouw theorie-examen is 18 maanden geldig.
€ 37,50

Tussentijdsetoets

Tussentijdsetoets add Tussentijdsetoets more info Tussentijdsetoets
Je kunt een zogeheten tussentijdse toets (TTT) afleggen bij een examinator van het CBR. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen, vrijstellingen van bijzondere manoeuvres te verdienen, eventuele nervositeit weg te nemen en tips te krijgen van de examinator.
€ 200,00

Bnor examen

Bnor examen add Bnor examen more info Bnor examen
Als je vier keer niet slaagt voor jouw praktijk-examen, doe je daarna een speciaal examen. Dit wordt genoemd een nader onderzoek rijvaardigheid. Je krijgt dan meer tijd en meer persoonlijke begeleiding.
€ 250,00

Faalangst examen

Faalangst examen add Faalangst examen more info Faalangst examen
Je krijgt een examinator die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op het gemak te stellen. Tijdens de rit kun je om een time-out vragen.
€ 250,00

RIS instructie

RIS instructie add RIS instructie more info RIS instructie
Onze instructeur neemt rustig de tijd om het rijden met je door te nemen. Stap voor stap werken wij samen om je met zelfvertrouwen te laten rijden.
€ 0,00

Faalangst instructie

Faalangst instructie add Faalangst instructie more info Faalangst instructie
Je krijgt een instructeur die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is tijdens de rijles meer tijd om je op het gemak te stellen.
€ 0,00

Praktijkexamen

Praktijkexamen add Praktijkexamen more info Praktijkexamen
Om te slagen voor jouw rijbewijs moet je naast een theorie-examen ook een praktijk-examen afleggen. De CBR-examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De planning voor het praktijk-examen is altijd in overleg.
€ 210,00

Herexamen

Herexamen add Herexamen more info Herexamen
Als je niet meteen de eerste keer slaagt voor jouw rijbewijs, dan heb je de mogelijkheid om een herexamen te doen. Het herexamen verloopt hetzelfde als het eerste praktijk-examen.
€ 220,00
Er is nog geen samenstelling gemaakt